Viktig information angående Coronaviruset

Bitar i låda för takeaway.

Hej alla kunder. Med anledning av coronaviruset behöver vi göra vissa åtgärder. Vi känner ett ansvar att göra det vi kan för att sakta ner smittspridningen av covid-19. Vi och vår personal följer förstås gällande regler och rekommendationer och stannar hemma vid minsta symptom.

Vi har vidtagit åtgärder så du på ett säkert sätt ska kunna fika hos oss. Vi har flyttat isär borden, placerat ut handsprit och försöker att endast ha ett sällskap åt gången vid kassan. Vi får alla hjälpas åt att förhindra smittspridning och hålla avstånd. Hela vårt sortiment går att få som takeaway. Även sopplunchen. Ring eller maila oss med er beställning så plockar vi i ordning till er så ni kan hämta. Har ni inte möjlighet att hämta pga sjukdom eller att ni är i riskgrupp så kan vi eventuellt köra ut till er om ni har swish och bor i Östernärke. Tillsvidare har vi fortsatt öppen servering. Är ni friska och symptomfria kan ni sitta hos oss och fika eller äta.

Med de nya rekommendationerna för Örebro län (november 2020) gör vi ytterligare ändringar: sopplunchen serveras fram till kl 15:00 (tis-fre), så att vi kan sprida ut antalet besökare. Det är vanligen som mest besökare mellan kl 12-13.

Som ni säkert förstår så är hela restaurang- och cafébranchen väldigt utsatt i dessa tider. Vi har än så länge inte känt av något stort tapp av kunder, men vi vet att det kan komma. Många restauranger och caféer har tvingats säga upp personal. Vissa har tvingats stänga. Vi vill inte hamna där, så hjälp oss genom att fortsätta handla.

Kika in vårt sortiment.

Ring och beställ